5 SIGNALEN DAT JE BH's NIET MEER GOED PASSEN

Een goede bh kan vele jaren mee. Maar verandert je lichaam of draag je jouw favoriete bh jaar in jaar uit en bijna elke dag van de week, dan komt ooit het moment waarop je onherroepelijk afscheid van elkaar moet nemen.

Herken je een van deze signalen, dan is het tijd om je vertrouwde bh in te ruilen voor een nieuw exemplaar dat je borsten perfect ondersteunt.

 

1. Het rugpand zit te los

Eigenlijk zullen de meeste problemen met de pasvorm van je bh altijd hierop neerkomen: je draagt niet langer de juiste maat. Bij het bepalen van de juiste maat, is het rugpand het allerbelangrijkste. Dit is immers het onderdeel van je bh dat het meeste steun geeft. Zit het horizontaal om je lichaam en sluit het perfect aan, dan draag je de juiste maat. Verloor je gewicht en kreeg je daardoor een andere omtrekmaat? Of gaat je bh al zo lang mee dat het rugpand minder elastisch werd? Dan zal het rugpand minder goed rond je lichaam passen en dus niet meer voldoende steun geven.

2. Je lichaam is veranderd

We haalden het al even aan, en dit is vaak dé oorzaak van een slecht zittende bh: het lichaam van een vrouw, en dus ook haar boezem, verandert gemiddeld zo’n zestal keer tijdens haar leven. Verloor je gewicht of kwam je wat bij, heb je een zwangerschap achter de rug, ben je beginnen te sporten, neem je een nieuwe soort medicatie of is je lichaam om een andere reden veranderd, dan laat je het best opnieuw je maat nemen door een Lingerie Styling specialist. Zelfs een kleine verandering kan ervoor zorgen dat je bh’s niet meer honderd procent passen of comfortabel zitten, en dat ze je borsten niet meer de steun geven die ze nodig hebben.

3. Het dubbele borsten-syndroom

In een goed passende bh blijven je borsten mooi op hun plaats zitten dankzij de perfect aansluitende, stevige stof van de cups. Heb je het gevoel dat je borsten tijdens het bewegen uit de cups dreigen te glippen of dat de cups openstaan, dan is je bh te groot. Heb je integendeel last van het ‘dubbele borsten-syndroom’, waarbij de bovenrand van de cups in je borsten snijdt en ontsierende extra welvingen creëert? Dan draag je hoogstwaarschijnlijk een te kleine maat. Het kan zowel de cup- als de omtrekmaat zijn die te klein is en dit effect veroorzaakt!

4. Schouderbandjes die je telkens moet verstellen of die afvallen

Je schouderbandjes helpen je borsten mee liften. Als je ze één keer aanpast tot ze de juiste lengte hebben, is dat meestal voldoende. Moet je ze voortdurend opnieuw aanpassen, of vallen ze voortdurend van je schouders, dan is er meer aan de hand.

5. De bh sluit vooraan niet meer aan

Het stukje stof vooraan tussen de cups van je bh moet zo goed mogelijk aansluiten op je borstbeen. Komt het los van je lichaam, dan zullen ook de cups je borsten niet meer perfect omsluiten. Je bh geeft met andere woorden niet meer voldoende steun.

 

Herken je één of meerdere van deze signalen en is je bh aan vervanging toe? Haast je naar Onze Winkel voor een nieuwe bh die je borsten de beste steun geeft. En niet getreurd, dames, BELLA BODYFASHION heeft voldoende keuze!

Laat je vrienden dit lezen!

Reactie (1)

  1. Pingback: Wat mag je verwachten van Lingerie Speciaalzaak - Bella Bodyfashion

Reacties zijn gesloten.