Modeshow voorjaar 2016.

Dit jaar heeft Bella Bodyfashion voor de eerste keer een modeshow gehouden in samenwerking met andere winkeliers om zo haar klantengasten naast een onvergetelijke avond ook een impressie te geven van de nieuwe binnen gekomen collectie. Afgelopen show stond voor Bella Bodyfashion in het teken van "Badmode" en aanverwante artikelen zoals accesoires van "Kaptein Juweliers" en slippers van "Pico Bello schoenen"

Hapje & Drankje / Verloting

Tijdens deze avond kon men genieten van een prachtige show onder het genot van een hapje en een drankje, tevens werd er tijdens de show een verloting gehouden en konden we sommige bezoekers feliciteren met een prachtige dames short van RJ. Ook werd er per show 2 waardebonnen van €50,- weggegeven die bij ons te besteden waren.

Goodybag

Dit was nog niet het einde omdat bij vertrek de bezoekers nogmaals werden verast met een goedgevulde goodybag met daarin allerlei informatie over de getoonde badmode en super leuke aanbiedingen, tevens een waardebon voor een gratis panty twv €3,95. Op deze manier ging niemand met lege handen naar huis, en als je dan ook nog eens op onze website een reactie had achter gelaten maakte nog een keer kans op 1 van die mooie dames shorts van RJ.

Volgende Keer

Was je er bij? Hartelijk bedankt voor je bezoek aan de modeshow, we hopen dat je hebt genoten en kennis hebt kunnen maken met onze nieuwe badmode. 

Vele reacties hebben ons bereikt en vele positieve en/of opbouwende opmerkingen hebben we van jullie mogen ontvangen. Hiervoor willen wij jullie hartelijk danken. 

Aangezien de positieve resultaten in vele mate aanwezig waren kunnen we niet anders stellen dat het een groot success is geweest en zeker in de smaak is gevallen. Volgend jaar zullen wij zeker weer een show houden en zullen we sterk nadenken om ook Lingerie te laten zien. 

Facebook https://www.facebook.com/bellabodyfashion
Google Plus https://plus.google.com/+BellaBodyfashionUrk
Website https://bellabodyfashion.nl

Kijk hieronder voor een impressie van de afgelopen modeshow:

 

Heb je een indruk gekregen hoe de sfeer was? Het was echt een super avond, ben jij er de volgende keer ook bij?