WAT MAG JE VAN JE LINGERIE SPECIAALZAAK VERWACHTEN?

Zelfs de beste bh zal niet perfect passen wanneer je niet de juiste maat en stijl kiest voor je lichaam. In een lingerie speciaalzaak krijg je professioneel advies, zodat je vol zelfvertrouwen en met de juiste lingerie de paskamer buiten stapt.

De professionele lingeriezaak is de laatste jaren enorm veranderd. Graag vertellen wij je wat je kan verwachten wanneer je er vandaag één bezoekt.

 

DE WINKEL

Lingerie wordt vandaag steeds vaker op kapstokjes gepresenteerd. Je kunt dus gerust even rondneuzen in de winkel om het aanbod te bekijken.

 

JIJ EN DE LINGERIE STYLISTE

Wij spreken liever over lingerie styliste of ‘expert’, in plaats van ‘verkoopster’. Want een styliste doet méér dan verkopen. Zij leidt je naar de juiste BH voor jouw lichaam, en sluit hierin geen compromissen.

 

DE PASKAMER IN

Lingerie kopen doe je in de paskamer. Want het vinden van de juiste BH laat je niet aan het toeval over. Jammer genoeg kent iedereen het gevoel van kleine passcabines, met het gordijn dat nét niet helemaal sluit.

Deze paskamers behoren tot het verleden. De nieuwe paskamers zijn ruim en baden in een intieme sfeer. 

 

 

OVER MATEN

Eerst bepaalt de styliste je maat. Ze vertelt je ook waarom de maat juist is, of net niet. Wil jij weten wanneer je bh niet meer past? Klik hier!

OVER SNITTEN

Eens de juiste maat gevonden, is het tijd voor de snitkeuze.

Misschien heb je zelf een bepaalde voorkeur. Of je kunt de lingeriestyliste vertellen welk effect je wilt bereiken. Want er is niet één juiste snit voor jou, maar verschillende.

Geniet van het lingerieshoppen!

Laat je vrienden dit lezen!