PrimaDonna

Een van onze eerste lingerie merken is PrimaDonna. Alleen PrimaDonna biedt vrouwen met een grotere cupmaat lingerie die én mooi én comfortabel is. Wij garanderen u de perfecte pasvorm en de hoogste kwaliteit. Probeer onze lingerie en voel het verschil.

U zegt binnenkort vast ook 'Bedankt, PrimaDonna.

ONTDEK WAAROM ER GEEN BETERE LINGERIE IS VOOR VROUWEN MET EEN GROTERE CUPMAAT

Collectie

Wat heeft Bella Bodyfashion van PrimaDonna?

PRIMADONNA TWIST

Dezelfde combinatie van fashion & comfort, maar met een heel eigentwist.

Sommigen noemen de PrimaDonna Twist collectie jonger, wij noemen ze gewoon anders. Er staat geen leeftijd op deze lingerie. Je kiest voor PrimaDonna of voor PrimaDonna Twist naargelang je bovenkledij, je smaak, je goesting van de dag, je job, …

PrimaDonna Twist is de expert in mooie, gladde lingerie, iets grafischer broderie en prints, in de trendkleuren van elk seizoen. En dat voor grotere cupmaten.

Collectie

Wat heeft Bella Bodyfashion van de PrimaDonna Twist?

PRIMADONNA SWIMWEAR

Onderdeel van onze lingerie merken is ook swimwear. In 2014 lanceerde het wereldbekende merk Prima Donna voor het eerst een badmodecollectie. Jarenlang is het ontwerp- en ontwikkelteam van Prima Donna bezig geweest om een pracht van een collectie samen te stellen die voldoet aan de zeer hoge eisen van dit merk. Bella Bodyfashion is trots deze collectie aan haar klanten te kunnen aanbieden. Er zijn bij Bella Bodyfashion bikini's, tankini's en badpakken verkrijgbaar in cup D t/m H. De tops en broekjes zijn los verkrijgbaar zodat je zelf je ideale bikini of tankini kunt samenstellen.

De eerste series van de PrimaDonna Swim collectie 2015 zijn inmiddels gearriveerd.

Collectie

Wat heeft Bella Bodyfashion van PrimaDonna Swimwear?

MARIE JO L'AVANTURE

Mary Jo L'Avanture is op het lijf geschreven van dames met lef en attitude. Onze designers gaven de traditionele broderie Anglaise een verjongingskuur van jewelste. Nog altijd van Franse topkwaliteit, met een chique glans die extra benadrukt wordt door de kleur en power, …

Mary Jo L'Avanture gaat voluit voor de neontrend met YOLO, languit You Only Live Once. En met zo’n naam weet je het wel zeker: hebben! Nu!

Collectie

Wat heeft Bella Bodyfashion van Marie Jo L'Avanture?

MARIE JO

Verleiding met een hedendaagse twist. Marie Jo mixt een hippe print met elegante, vrouwelijke Leaverskant uit Calais. Wedden dat iedereen je vraagt waar je die mysterieuze glimlach vandaan haalt als je je Marie Jo-setje draagt?

Stuk voor stuk klassiekers in de lingerielade!

Collectie

Wat heeft Bella Bodyfashion van Marie Jo?

FELINA

Felina biedt hoogwaardige onderkleding voor het gevoel van welbehagen van de zelfbewuste vrouw, die een optimale aansluiting wenst tussen elegante, verzorgde optiek en de  perfecte pasvorm en uitstekende kwaliteit tot in de grote cup – maten. Voor de klassiek georiënteerde vrouw staan de functionaliteit van de pasvorm en het draagcomfort altijd op de voorgrond. 

Het design wordt aan de functionaliteit aangepast.

Collectie

Wat heeft Bella Bodyfashion van Felina?

CONTURELLE FELINA

Conturellle van Felina haalt het aantrekkelijke  van iedere vrouw te voorschijn en biedt sensualiteit in complete vorm. Voor de moderne vrouw, die haar lichaam met behulp van een verleidelijk uiterlijk en sensuele esthetica  wil benadrukken en daarbij waarde hecht aan hoog draagcomfort tot in de grote maten. 

De Conturelle van Felina – collectie bestaat uit uiterst moderne, seizoensgebonden mode – series en moderne basic- series.

Collectie

Wat heeft Bella Bodyfashion van Felina Conturelle?

[UN:USUAL]

[un: usual] biedt het perfecte “ Eronder ” voor jonge vrouwen met zelfbewustzijngevoel en grote cup – maten. De modellen bekoren door de filigraan couturelijn, heldere kleuren en jonge trendy designs. De [un: usual] collectie is in basis – en modeseries ingedeeld. 

De basisseries worden per seizoen met de dan actuele trendkleuren voltooid.

Collectie

Wat heeft Bella Bodyfashion van [un:usual]?

DAMELLA SWIMWEAR

DAMELLA AB Mullsjö is one of the largest manufacturers in northern Europe of ladies underwear, nightdresses, bathrobes and morning coats for men and woman as well as beach- and leisure-wear.

Heavy expansion on home market as well as several export markets has been charasteristic for the development of the company since 1937, when the first embryo of what was going to be DAMELLA AB was born.

A devoted ambition for high quality combined with sober design, reliable deliveries and service has made DAMELLA AB one of the leading companies on the market.

Collectie

Wat heeft Bella Bodyfashion van Damella Swimwear?

MEY

Ook wanneer bodywear niet altijd te zien is, hij moet aantrekkelijk zijn opdat u zich goed voelt. Daarom hechtenwij behalve aan kwaliteit vooral veel waarde aan modieuze zelfstandigheid, esthetiek en actualiteit. Met steeds weer nieuwe collecties en designs hebben wij voor elke dag de juiste bodywear. En voor elk eroverheen een sensueel eronder.

AANTREKKELIJKHEID. WARE SCHOONHEID KOMT VAN ERONDER.

Collectie

Wat heeft Bella Bodyfashion van Mey?

ANITA MATERNITY

Een nieuw leven groeit ….

… iedere dag een beetje meer, negen maanden lang. Heel langzaam beginnen je buik en borsten groter te worden.

Zwangerschapslingerie van Anita groeit eenvoudig mee en zorgt met een uitstekend draagcomfort, dat jij je gedurende de zwangerschap goed voelt. De beha´s en bustiers passen zich  perfect aan de borst aan en geven je de ondersteuning die je juist nu nodig hebt.

Meer dan 50 jaar ervaring geeft ons gelijk. Wij zijn er voor jou en jouw baby!

Collectie

Wat heeft Bella Bodyfashion van Anita Maternity?

ANITA SWIMWEAR

Wij houden ervan: naar wens en stemming  "Mixen und Matchen".

Bont, wild en altijd nieuw en anders! Toegestaan is datgene wat jij leuk vindt.

  • Exclusieve, modische badmode met het hoogste draagcomfort en perfecte pasvorm
  • Van cupmaat A tot in grote cups
  • Ook voor het vrouwelijk figuur tot in grote maten

De collectie biedt een luxe Hippie style met hoogwaardige, exclusieve stoffen, prints met weelderige paisleys, barokke elementen en fraaie tropische bloemen. Het is in elk geval vrouwelijk, elegant, mondain en stralend!"

Collectie

Wat heeft Bella Bodyfashion van Anita Swimwear?

BOOBS & BLOOMERS

Ben je op zoek naar een leuke en goede bh voor een meisje? Boobs & Bloomers is er speciaal voor tienermeisjes die hun eerste bh-tje gaan uitzoeken of al toe zijn aan een volgende. De Boobs & Bloomers collectie bevat kinder bh's van cup AA tot en met cup C en is naar onze mening onmisbaar in het rijtje van lingerie merken.

Bij elk bh'tje is er een passende slip in de vorm van een boxer of onderbroek. Kies een leuk dessin uit en stel een leuk lingerie setje samen! 

De meeste Boobs & Bloomers bh's hebben een lichte voor vorming, waardoor de pasvorm perfect is onder elk kledingstuk. Dankzij Boobs & Bloomers zal de eerste bh een feest zijn!

Boobs & Bloomers wenst alle meisjes veel plezier bij het uitkiezen van een nieuwe bh en we hopen dat ze het met trots zullen dragen.

Collectie

Wat heeft Bella Bodyfashion van Boobs & Bloomers?

AFTER EDEN SWIMWEAR

Wees trots op je lichaam en laat jezelf zien deze zomer in de beachwear van After Eden! After Eden biedt een trendy collectie beachwear waarin jij zeker gezien mag worden. Show yourself and be proud to be you! In de fashionable dames badmode mag jij zeker gezien worden.

Kies jij voor een badpak of een mix & match bikini? Het maakt niet uit wat je kiest, met de trendy badmode van After Eden zit je altijd goed. Stel het jezelf eens voor: heerlijk luieren op het strand, aan het zwembad of in de tuin met een goed boek. In de badmode van After Eden wordt het deze zomer echt genieten! 

De beachwear van After Eden is van uitstekende kwaliteit en blijft lang mooi. Deze badmode verdient het om met flair gedragen te worden!

Collectie

Wat heeft Bella Bodyfashion van After Eden Swimwear?