Even Voorstellen

Wie zijn wij? Op 2 september 2014 zijn wij Tineke (59) en Marieke (33) gestart met Bella Bodyfashion.  Marieke heeft ruim 12 jaar ervaring in de detail handel met de nadruk op de lingerie en beenmode waar dan ook haar grootste passie ligt. Tineke heeft jarenlange verkoop ervaring opgedaan.

Bella Bodyfashion is een moderne winkel die gericht is op het hele gezin. We geven uitgebreid advies en nemen de tijd voor onze klanten om een perfect zittende BH te vinden.
Ook voor de zwangere vrouw hebben we een uitgebreide collectie lingerie en badkleding. We hebben lingerie van cup AA t/m I.

Ook voor een mooie panty kunt u bij ons terecht. Voor de kinderen hebben we een uitgebreid assortiment beenmode en ondergoed/ nachtkleding van het merk Sanetta.
Om de mannen niet te vergeten hebben wij naast prachtig en comfortabel zittend ondergoed een mooie lijn heren sokken. Niet te vergeten is onze prachtige collectie badmode!

In onze winkel zijn o.a. de volgende merken te vinden: 

PrimaDonna, PrimaDonna Twist, PrimaDonna Swim, Marie Jo, Marie Jo L'Avanture Felina, Felina Contourelle, Unusual, Mey, Anita, Anita Swim, Damella, Bugatti, Cavello, Pompadour, Transparenze, Marianne, Melton, Teckel en MarcMarcs, Sanetta, S.Oliver

Graag tot ziens in onze winkel!

Tineke en Marieke